Товариство «Відважних» увійшло до складу Ради директорів Конфедерації будівельників України

Photoeditorsdk Export 2021 05 27t175525.545

Товариство «Відважних» увійшло до складу Ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ) – найбільшого профільного об’єднання українського бізнесу, до якого входять понад 700 холдингових будівельних компаній і професійних об’єднань. Таке рішення було ухвалене на розширеному засіданні Ради директорів 25 травня 2021 року.

«Співпраця з Конфедерацією будівельників України – це розширення можливостей діалогу в середовищі будівельного бізнесу», – зазначив директор товариства «Відважних» Володимир Співак, який представлятиме компанію в Раді директорів Конфедерації.

У засіданні взяли участь президент КБУ Лев Парцхаладзе, заступниця Міністра розвитку громад і територій України Наталія Козловська, народні депутати України, члени Ради директорів Конфедерації. У ході засідання були розглянуті проблемні питання, пов’язані з ліцензуванням у будівельній галузі та реформуванням Державної архітектурно-будівельної інспекції України. Також члени Ради директорів КБУ ухвалили рішення щодо розширення діяльності Конфедерації. Зокрема, в її складі було створено новий Комітет із питань фінансової, банківської та інвестиційної діяльності.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проекти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300