Товариство «Відважних» узялося опікуватися безпритульними тваринами в Ірпені (відео)

В Ірпені продовжують установлювати будиночки для безпритульних котів. Цього разу дерев’яний готельчик, у якому можна перепочити й перекусити, встановили на задньому дворі будинку по вулиці Українській, 80-а. Це вже другий і ще більш комфортабельний будиночок такого типу в Ірпені.

Євгенія Мельник, начальниця Служби лікування та захисту тварин:
«Моменти, які в першому будиночку не вдалися, ми в цьому виправили. І вже в перший день, коли позавчора ми його привезли, коти облюбували це місце. Ми надіємося, що для наших громадян стане великим досягненням, що наші безпритульні тварини харчуються в таких місцях, що місця їхнього проживання облагороджують, і що ми рухаємося вперед у питаннях облаштування життя для безпритульних тварин».

Будиночок і справді вже користується попитом, і, окрім безпритульних котів, на ланч сюди заходять ще й собаки. Хоча котів, звичайно, в рази більше.

Едуард Кертик, місцевий житель:
«Ну вони ж не винні, що народилися котами. Це жива істота, вона приносить якусь радість… Ми сьогодні могли бачити дітей, які знаходилися біля будиночка. Це в них виховує доброту до тварин».

Відтепер кожен охочий може підгодувати кудлатих безхатьків, просто залишивши щось для них на веранді дерев’яного будиночка. Яких згодом по Ірпеню стане значно більше. Адже наразі проєкт реалізується за підтримки Товариства «Відважних».

Володимир Співак, директор ТОВ «Відважних»:
«Товариство «Відважних» готове в найближчий період разом зі Службою захисту тварин відкрити 10 будиночків для котів, щоб підтримати і Службу, і наших улюбленців».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300