Товариство «Відважних» відзвітувало про хід відновлення ЖК «Burgundia»

Photoeditorsdk Export

На будівництві житлового комплексу «Burgundia», розташованого в передмісті столиці – місті-герої Ірпені – активно продовжується реконструкція та відновлювальні роботи. Про це інформує пресслужба товариства «Відважних».

Як повідомляється, будівельники здійснюють демонтаж пошкоджених та монтаж нових решіток у колонах під кондиціонери, розпочали роботи з відновлення зливової каналізації, продовжують заміну пошкоджених вікон, наносять декоративну мозаїку на карнизи цокольного поверху та завершують основні фасадні роботи.

«Команда товариства «Відважних» упевнено крокує до завершення житлового комплексу «Burgundia»», – наголошується в повідомленні.

У пресслужбі зазначають: «Хто ще не встиг придбати омріяне житло у ЖК «Burgundia» – відділ операцій з нерухомістю «Відважних» до ваших послуг щодня з 9.00 до 17.00 – без перерви та без вихідних».

«Нагадаємо, товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia»», – відзначає пресслужба.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300