Цих вихідних в Ірпені — масштабний Family WeekEnd Fest-2019

Фамалі фото

1-2 червня до Дня захисту дітей в Ірпені відбудеться масштабний фестиваль Irpin Family WeekEnd Fest 2019. Впродовж двох днів на центральній площі міста організатори обіцяють різноманітну розважальну програму, яка стане цікавою для усієї родини. Цього року родзинками фестивалю стануть захопливий парк атракціонів та святковий концерт за участю відомих виконавців та гуртів українського шоу-бізнесу.

Як повідомляє офіційний сайт Ірпінської міської ради, на жителів та гостей міста чекає насичена дводенна програма – книжковий фестиваль BookFast-2019, парк атракціонів, фестиваль вуличної їжі, море морозива та солодкої вати, локації від “Міста професій”, танцювальний фестиваль-конкурс, дитяча анімація, турнір BeyBlade, ярмарок hand made , майстер-класи, лекції, презентації, святковий концерт та ще багато цікавого.

«Це грандіозне свято відбудеться завдяки об’єднанню трьох місцевих фестивалів – Irpin Family Weekend, Irpin Book Fest-2019 та Mega Star, які щорічно проходили в Ірпені. Організатори переконані, що Family Weekend Fest-2019 – це подія яку варто відвідати. Незабутні враження Вам гарантовано!», — обіцяє Irpin.ua.

Family WeekEnd Fest-2019 в Ірпені втретє організовується відділом культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради за сприяння Володимира Карплюка та команди «Нові обличчя». Участь в організації також беруть «IrpinKids», «IrpinTravle» та «Квитковий офіс». Інформаційну підтримку фестивалю забезпечують ITV, Ірпінський вісник, 04597.ua.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300