Творчий експеримент Василя Чернявського та Irpen Art School

У художній школі академічного рисунку та живопису Irpen Art School відбувся творчий вечір письменника, композитора, актора і журналіста Василя Чернявського. Письменник читав свої твори, а художники малювали до них ілюстрації – так народжувалася нова книга.

Ще один мистецький експеримент в Irpen Art School. Письменник і композитор, актор  і журналіст Василь Чернявський  читає свої твори. Частина залу просто слухає. А хтось, спіймавши хвилю натхнення, переносить створені письменником образи на папір. 

 Владислав Задворський, художник:

«Я все виразив у своїх малюнках та вже віддав художнику. Там є мої враження. Все прекрасно – позитивно, загадково, містично і є доля філасофії. Там деякі такі речі, які в переносному смислі необхідно розуміти. Талановитий дуже поет, письменник. Я вражений, я відпочив і получив масу позитиву».

У цьому і полягає експеримент. Малюнки, народжені таким чином,  мають стати ілюстраціями до нової книги Василя Чернявського.

Алла Бевза, художниця:

«Я — в захваті, було б дуже чудово, якби він цю книгу дійсно видав. І тим більше, передивившись малюнки, я бачу – будуть гарні ілюстрації».

Василь Чернявський, відомий як Вася ЧЕ, хоча й не  дуже часто, але регулярно проводить свої  літературні перформанси в Ірпені, Києві та різних містах України.  У своєму  доробку має 2 книги і безліч прихильників.

Іван Зброжек, актор студії «Ромео і Джульєтта»

«Мне  очень понравилось, я был уже на таких камерных спектаклях Василия Чернявского – это всегда что-то очень незабываемое на самом деле»

Василь Чернявський, письменник:

«Создатели и художественные вдохновители — Irpen Art School, видите, потеряли даже дар речи. Настолько это было здорово сегодня, возвышенно и по-семейному»

Варто зазначити, що  Irpen Art School завжди охоче відгукується на ідеї творчих експериментів і часто сама виступає ініціатором неординарних проектів. Цього разу пазли зійшлися, митці віртуозно доповнили таланти один одного.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300