У Боярці відкрили нову набережну

До цьогорічного свята Івана Купала мешканці Боярки отримали подарунок, на який давно чекали. В історичному центрі міста біля ставка Лодочний урочисто відкрили оновлену набережну. Нове затишне місце для відпочинку перевершило всі очікування, кажуть боярчани.

Вікторія:
«Дуже чудово. Ми на це чекали, сподіваємося, що вся Боярка буде така сама. Враження просто зашкалюють».

Леся:
«Я чула, що тут зробили майданчик, набережну; сьогодні прийшла, подивилася – мені дуже сподобалось. Просто небо і земля».

Наталія:
«Приємно, що так люди пройнялися – дуже багато на святі людей. Прекрасна організація, вигляд надзвичайно респектабельний».

Олена та Ірина:  
«Ми прийдемо наступного разу з братом – приведу його, покажу, як тут гарно. Він не в Україні зараз, але коли приїде, побачить, що в нас навіть краще, ніж у них за кордоном».   

Оксана:
«Мені сподобалось усе, як зроблено. Воно так гарно й живописно і вписується в природу, і виглядає на тлі цієї церкви. Дуже гарно і дуже-дуже велика подяка».

Робота над оновленням набережної тривала майже щодня протягом місяця. За цей час тут обладнали пішохідні доріжки, провели освітлення, встановили декоративну огорожу, лежаки, гамаки, створили зону барбекю зі столиками та мангалами. Але найперше цю територію розчистили від чагарників та сміття.

Олександр Зарубін, Боярський міський голова:
«Було вивезено багато сміття, прибрано старі дерева, почищено ті дерева, які залишились. Вивезли, мабуть, машин із 50: цегла, будинок згорілий, який тут стояв, сміття, гілки, трава, багато бруду, який накопичувався багато-багато років».

Свій яскравий закуток на новій набережній отримали і найменші боярчани. Вперше в місті тут установили великий ігровий комплекс у вигляді справжнього корабля. Його відразу облюбували і юні моряки, і морячки.

Анастасія, мешканка Боярки:
«Усе зроблено для дітей. Тут не було раніше таких майданчиків. Для дорослих – окрема зона, тобто можна залишити дітей і піти в зону для дорослих».

Тетяна Кочкова, заступниця Боярського міського голови:
«Насправді це перше таке суперове нове місце в історичній частині Боярки. Я вчора спостерігала, як люди приїжджають на машинах для того, щоб дітки погуляли, щоби пройтися, відпочити».

Облаштували набережну в Боярці з ініціативи та за підтримки команди партії «Нові обличчя» та її лідера Володимира Карплюка. Вони ж три тижні тому відкрили в місті оновлений сквер біля Михайлівської площі. Кажуть, це перші, але далеко не останні проекти, що будуть реалізовані в Боярці.

Володимир Карплюк, лідер партії «Нові обличчя»:
«Я завжди кажу, що міста не будуються змахом чарівної палички, не буває такого. Це буває таким чином, що береш одну локацію, доводиш до пуття, іншу доводиш до пуття, і коли таких локацій стає сто – озираєшся, а в тебе все місто стає гарним. Тому я бажаю боярчанам запастися терпінням, і я переконаний, що такі зміни будуть продовжуватися й продовжуватися, і таким чином усе місто буде прекрасним і чудовим».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

Сьогодні, 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

Сьогодні, 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

Сьогодні, 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:47

Детальніше
В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

23 Apr 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

23 Apr 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

23 Apr 16:51

Детальніше
Припинено повноваження ірпінської депутатки Валентини Кравченко — партія "Нові Обличчя"

23 Apr 15:11

Детальніше
Всі новини
300x300