У Бучі — четвертий випадок COVID-19, у Забуччі — перша підозра

Picture2 V Ukraine Zaregis 365605 P0

У місті Буча виявили вже 4 випадки коронавірусної хвороби. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської облдержадміністрації.

У Бучанській міськраді цю інформацію підтвердили, посилаючись на позитивний результат ПЛР-аналізу, проведеного в обласній вірусологічній лабораторії. Коронавірус виявили в 40-річного чоловіка — члена родини одного з тих, хто захворів раніше.

Учора в Бучі підтвердилося захворювання на COVID-19 у жінки 1972 року народження. Хвора проживає разом із дітьми, усі вони перебувають під контролем лікарів.

У міськраді зазначають, що стан двох осіб, у яких коронавірус діагностували раніше, лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Про виявлення підозри на COVID-19 у селі Забуччя сьогодні повідомив Андрій Помазан — голова Михайлівсько-Рубежівської сільської ради, якій підпорядкований цей населений пункт.

«Виявлено особу, в якої є підозра на COVID-19. На сьогодні особа госпіталізована та чекає на результати тесту, родина знаходиться на самоізоляції, будинок продезинфікований. Після результатів тесту буду інформувати вас щодо ситуації в наших населених пунктах», — зазначив сільський голова у соцмережі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300