У Бучі невідомий зловмисник прострелив собаці лапи

Photoeditorsdk Export 2021 04 12t195548.130

У Бучі на Київщині невідомий зловмисник стріляв у бездомну собаку. Про це повідомила керівниця ірпінської Служби захисту і лікування тварин Євгенія Мельник.    

Тварина, в якої прострелені дві лапи, втратила багато крові. Її доставили у ветеринарну клініку. На місце злочину викликали поліцію.

«Терміново треба рятувати малу. Вогнепальне в лапи. Поліція працює на місці. Їдемо в клініку, в борг. Назвали її Віккі, аби перемогла», – написала Євгенія Мельник на своїй сторінці у фейсбуці.

На лікування собаки потрібні кошти, зоозахисники просять благодійників про допомогу. Пожертву можна перерахувати на банківську карту №4149 4993 4795 5443.

Нагадаємо, в середині лютого в Бучі нетверезий чоловік стріляв із рушниці в безпритульного пса на прізвисько Ватка. Собака отримав численні дробові поранення, в нього була роздроблена лапа, він втратив багато крові. Врятувати тварину не вдалося. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Минулого тижня співробітники Бучанського районного управління поліції повідомили стрільцеві про підозру в скоєнні злочину.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300