У День прапора блакитно-жовтий стяг над Ірпенем підняли діти загиблого захисника міста

Photoeditorsdk Export (2)

У День Державного прапора на центральній площі Ірпеня відбулися символічні урочистості з нагоди свята. Над містом підняли блакитно-жовтий стяг. Доручили цю місію дітям загиблого захисника міста Олега Шевчука – Денису та Вікторії й капітану ЗСУ Олені Павловій. 

«Сьогодні для тисяч українців це неймовірна розкіш і найбажаніша мрія. Завдяки Збройним Силам України для нас вона здійснилася. Щиро вірю, що зовсім скоро здійсниться і для мешканців українського Херсону, Маріуполя, Донецька і Криму. Шановні мешканці Ірпінської громади! Вітаю вас із цим великим святом! Цінуйте і бережіть наш прапор. А також бережіть себе і своїх рідних! Слава Україні!» — привітав ірпінців зі святом Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

IMAGE 2022-08-23 10:51:57

Також мер на своїй сторінці у Фейсбук відзначив, що блакитно-жовтий прапор — це вже не просто синє небо і неосяжні лани пшениці.

«24 лютого поєднання цих життєрадісних кольорів стало символом незламності, мужності, стійкості, волелюбності, патріотизму, героїзму. Символом для всього світу! Бо хто ж зараз у будь-якому кутку планети не знає, чий це прапор і за що так палко борються люди із ним у руках? Із блакитно-жовтим прапором у рюкзаку наші хлопці їдуть на фронт, із ним же – простріляним та зі слідами крові повертаються і щиро бережуть як найцінніший скарб. Із ним ми проводжаємо наших Героїв в останню путь…», — написав Олександр Маркушин.

IMAGE 2022-08-23 10:51:55
IMAGE 2022-08-23 10:52:02

Нагадаємо, напередодні міський голова закликав мешканців громади бути особливо обережними 23-25 серпня та попросив адекватно реагувати на сигнали тривоги й спускатися в підвали чи укриття. 

Розташування укриттів на території Ірпінської територіальної громади відзначили на спеціальній карті. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300