У Державному податковому університеті провели дитяче свято

330424527 922395872100917 6963632459993653800 N

У суботу, 11 лютого, у Державному податковому університеті в Ірпені відбувся захід для дітей із символічною назвою  «Діти — найбільша цінність родини і країни».

У рамках свята для дітей виступав фокусник Євген Омельчинко. Також для юних гостей заходу провели майстер-клас з виготовлення власних оберегів — фетрових янголів.

«Діти з ентузіазмом та захопленням, власноруч, створили собі оберіг у патріотичних кольорах», — розповіли у ДПУ.

Крім того, дітей пригощали різними смаколиками, а наприкінці свята маленькі мешканці Ірпеня разом дивились мультфільм «Вартові легенд».

Захід організували колектив факультету податкової справи, обліку та аудиту ДПУ, громадські організації «Військові Капелани» та «ПТАШКА» за допомоги Студентського парламенту університету й Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Нагадаємо, 17 лютого ДПУ проводитиме «День відкритих дверей» в онлайн-форматі. На зустрічі майбутні студенти та їхні батьки зможуть обговорити особливості цьогорічної вступної компанії, підготовку до національного мультимедійного тесту, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300