У дитсадку «Радість» в Ірпені закінчують оновлювати подвір’я

Ірпінські заклади освіти продовжують активно готуватися до початку нового навчального року. Вже 1 вересня дитячий садочок «Радість» зустріне малюків оновленим подвір’ям. Замість старих, розбитих часом тротуарів, що добряче дошкуляли і дітям, і дорослим, тут облаштували нові зручні доріжки.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Зараз уже фінішна пряма, хлопці закінчують асфальтувати. Плануємо, що до кінця тижня – дасть Бог, буде хороша погода – ми закінчимо асфальтування нашого садочка».

Тетяна Господарчук, завідувачка ДНЗ №6 «Радість»:
«Нарешті наш садочок «Радість» по-справжньому радіє. Думаю, що не лише ми – керівництво, працівники – радіємо, а в першу чергу дітки. Тому що зміни, звичайно, великі».

Окрім оновленого асфальту, на подвір’ї дитсадка з’явилася й нова бруківка. Нею виклали підходи до всіх груп. Крім того, цього року тут планують установити новий дитячий майданчик, і ще два, обіцяють, з’являться наступного року. Тоді ж відбудеться реконструкція й приміщення закладу.

Олександр Маркушин:
«У наступному році ми плануємо зробити по всьому садочку відмостку, зробимо цоколь і, звичайно, утеплення. Стару плитку треба оббити, демонтувати все – і зробимо утеплення. І наш садочок буде в районі БКЗ найсучаснішим».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300