У Гостомелі на пожежі загинула жінка. Ще одна – в реанімації

Photoeditorsdk Export 2021 08 17t121357.434

Сьогодні вночі під час пожежі в Гостомелі на Київщині загинула літня жінка. Ще одна потерпіла потрапила в реанімацію. Про це інформує Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Повідомлення про загорання квартири в таунхаусі на вул. Б. Хмельницького надійшло до оперативно-диспетчерської служби о 03:10. Пожежа розпочалася в гаражі на першому поверсі двоповерхового помешкання.

На місце події прибули гостомельські, ірпінські та бучанські рятувальники. На другому поверсі квартири вони виявили жінку 1938 року народження, яка була без свідомості. Пожежники відразу винесли її на свіже повітря й передали медикам, проте допомогти жінці вже не вдалося – лікарі констатували смерть.

Також до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів інша мешканка квартири 1998 року народження, намагаючись урятуватися з охопленої вогнем будівлі, вистрибнула з вікна другого поверху й отримала травми. Вона перебуває в реанімаційному відділенні Ірпінської центральної міської лікарні.

Пожежу локалізували о 03:52 й ліквідували о 04:35. Полум’я гасили 14 співробітників ДСНС, було задіяно 4 одиниці техніки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300