У Гостомелі в список виборців «підселили» 62 безквартирників

Photoeditorsdk Export (2)

У Гостомелі, на виборчій дільниці №321314, в списку виборців за адресою вул. Проскурівська, 13 опинилися 62 виборці без зазначення квартир, у яких вони проживають. Ці «безквартирники» внесені до виборчого реєстру, що використовується для видачі бюлетенів для голосування, під номерами 1277– 1339.

Це дивне «підселення» безквартирних виборців побачив кандидат у депутати Гостомельської селищної ради від партії «Нові Обличчя» Андрій Яковлєв. Він уже викликав поліцію для фіксації явної спроби фальшування виборів з боку чинної влади Гостомеля на чолі з селищним головою Юрієм Прилипком, який представляє партію «Наш край».

До речі, однопартійці Прилипка з ірпінського «Нашого краю» вже прославилися на всю країну спробою наказати курсантам Університету Державної фіскальної служби України голосувати за їхню політичну силу. «Наразі фігуранту провадження повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 160 КК України (підкуп виборців)», – йдеться в повідомленні пресслужби МВС.

Юрій Прилипко на черзі?

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300