У Гостомелі відкрили 5 дитячих майданчиків

Photoeditorsdk Export 2019 12 24t104817.916

П’ять нових дитячих майданчиків відкрили в селищі Гостомель на Київщині. Про це ITV повідомили в Ірпінській міській раді.

Відкривали майданчики перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, заступниця мера Ірпеня Юлія Устич, керівництво Гостомельської селищної ради, депутат Ірпінської міськради Наталія Смолянчук.

«Разом із головою Гостомельської селищної ради Юрієм Прилипком та депутатами селищної ради відкрили дитячі майданчики. Діти залюбки опанували гірки, гойдалки, пісочницю. До того ж, кожен із них отримав солодкі подарунки», – написав на своїй сторінці у фейсбуці Олександр Маркушин.     

Він зазначив, що подію приурочили до недавнього Дня святого Миколая.  

Будівництво дитячих майданчиків було профінансоване з Ірпінського бюджету.

Нагадаємо, селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко вийшов зі складу виконавчого комітету Бучанської міської ради. За словами Олександра Маркушина, цей крок є логічним, адже наразі Гостомель адміністративно належить до Ірпеня та має спільні з ним об’єкти інфраструктури. «Жодних зв‘язків, окрім спільної межі, між Гостомелем та Бучею немає. На 2020 рік у бюджеті Ірпеня закладено 50 мільйонів для розвитку Гостомеля», – зазначив Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300