У Гостомелі виявили автомобіль із різними VIN-кодами й чужими номерами

Photoeditorsdk Export (14)

У Гостомелі поліцейські виявили автомобіль із різними ідентифікаційними кодами на його частинах, а також підробленим свідоцтвом про реєстрацію та номерними знаками, з якими зареєстроване інше авто. Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі патрульна поліція Київщини.

Автівка знаходилася на майданчику тимчасового зберігання.

«Заявник повідомив, що на майданчику тимчасового зберігання перебуває авто «Porshe 911», на якому зазначені різні VIN-коди. На місці пригоди на інспекторів чекали заявник та власник автомобіля. Патрульні звірили VIN-коди та виявили розбіжність. Також під час перевірки документів вони виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію авто, а з такими номерними знаками зареєстроване інше авто», – розповіли правоохоронці.

Вони зауважили, що за знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу передбачена кримінальна відповідальність згідно зі ст. 290 ККУ. Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 150 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300