У Гостомелі викрили наркопритон

Photoeditorsdk Export 2021 11 10t122911.554

У Гостомелі на Київщині правоохоронці виявили будівлю, де наркозалежні зберігали та вживали наркотичні речовини. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

«До поліції на спецлінію 102 зателефонувала мешканка селища Гостомель та повідомила про те, що в одній із будівель неподалік від її домоволодіння невідомі чоловіки вживають наркотичні речовини. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Ірпінь). За вказаною адресою перебували двоє молодиків, які на питання поліцейських, чи мають вони заборонені речовини, зізналися, що в приміщенні зберігають суху подрібнену наркотичну речовину зеленого кольору для власного вжитку», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300