У Коцюбинському облаштовують алеї та проводять капремонти доріг

Коцюбинське титул

У рамках двомісячника благоустрою у Коцюбинському на вулицях Доківській та Залізничній облаштовують дві нові алеї зі стаціонарним поливом.

Про це повідомив в.о. Коцюбинського селищного голови Сергій Даніш:

«Вже зараз ведуться відповідні підготовчі роботи – завезли чорнозем та вирівнюємо його. На алеях буде засіяно газон та висаджено декоративні кущі. А щоб уберегти зелені насадження у сезон спеки, передбачили стаціонарний полив алей».

Також в селищі продовжують капітально ремонтувати дороги.

«Днями закінчився перший етап капітального ремонту дороги по вулиці Бакала. Ми уважно слідкували за роботою підрядників та дотриманням усіх технічних умов. Окрім шару чорнового асфальту, дорогу вкрили якісним покриттям товщиною від 5 до 7,5 см. Зараз очікуємо сприятливих погодних умов, щоб перейти до ремонту наступної ділянки вулиці – від вул. Квітневої до церкви. А далі від церкви і до кінця вулиці капітальний ремонт відбудеться із повною заміною старої азбестової труби водогону», — розказав в.о. Коцюбинського селищного голови Сергій Даніш та зазначив, що на іншій частині цієї вулиці мережа водогону вже замінена.

Нещодавно повідомлялося, в Ірпені з 17 квітня триває капітальний ремонт дороги по вулиці Мінеральній із заміною комунікацій.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови назвав ділянки вулиць в Ірпені, на яких будуть проходити реконструкції із заміною мереж водогону, встановленням каналізаційних мереж та облаштуванням тротуарів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300