У Коцюбинському п’яні вимагачі поранили ножем двірника (відео)

У селищі Коцюбинському на Київщині на подвір’ї Будинку культури двоє нетверезих чоловіків поранили двірника, який прибирав територію. Нападники вимагали в літнього чоловіка гроші, а коли той відмовив, пустили в хід ножа.

Поранений у передпліччя двірник, якому вже під сімдесят, зараз у лікарні. Йому зробили операцію. Зловмисників затримала поліція, ведуться слідчі дії.

Свідками події стали жінки, які гуляли з дітьми неподалік. «Ми йшли з коляскою на дитячий майданчик, і я побачила двох нетверезих чоловіків, в одного з яких у руці був ніж», – розповіла кореспонденту ITV молода мама.   

На чергуванні в парку якраз перебували дільничий офіцер поліції та патрульний поліцейський. Вони й затримали підозрюваних по гарячих слідах.

«Коли ми до них підбігли, в них якраз випав ніж, і ми їх затримали», – повідомив дільничний Владислав Бойко.

Ідентифікувати нападників допомогли записи камер відеоспостереження, встановлених на Будинку культури. «Я відразу подивився по камерах – це місцеві мешканці. Один із них – раніше судимий. Я його впізнав – він вчиняв конфлікти в сім’ї», – відзначив дільничний поліцейський.

Як повідомила офіцер Ірпінського відділу поліції Наталія Кіркіна, від початку 2019 року в Київській області людьми, що перебували в стані алкогольного сп’яніння, було скоєно 335 кримінальних правопорушень. В Ірпінському регіоні таких правопорушень було 25.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300