У Коцюбинському завершують будівництво нового дитсадка (відео)

У Коцюбинському на вулиці Пономарьова, 2/2 відновили будівництво дитячого садочка. Зараз тут активно ведуться зовнішні та внутрішні будівельні роботи.

Богдан Слюсаренко, член виконкому Коцюбинської селищної ради:
«Роботи були призупинені на початку року, тому що в проєктну документацію вносилися зміни. Після того, як вони реалізувалися, слава Богу, роботи почалися, і я думаю, зовсім скоро в цей садок підуть діти».

На даху вже частково зробили бетонну стяжку. Перед тим стару покрівлю демонтували й утеплили перекриття. Як тільки-но завершать дах, візьмуться за утеплення цоколя. 

Сергій Даніш, в. о. Коцюбинського селищного голови:
«70 відсотків робіт уже виконано. Це вже йде, можна сказати, підготовчий етап до завершення. Ми закінчуємо зараз дах, починаємо фарбувати стіни і класти підлогу».

Усередині приміщення завершують монтувати стелю. Встановили й перевірили вентиляційну систему, зараз облаштовують протипожежну сигналізацію. Повністю завершили оздоблювальні роботи у всіх санвузлах і готуються до фарбування стін.

Сергій Даніш:
«Повноцінно працюють люди, підвозиться матеріал. Гроші у нас були виділені ще на початку року, просто чекали своєї участі».

Історія цього дитсадка довга і складна. Понад 10 років тому забудовник мав передати це приміщення під садочок, але передумав. Будівля довго стояла занедбаною, доки за неї не взялася теперішня управлінська команда Коцюбинського.

Олексій Олійник, депутат Ірпінської міської ради від Коцюбинського:
«У далекому 2012-му цей дитячий садочок мав досить примарне майбутнє, і саме наша команда й проводила звернення від імені Коцюбинської селищної ради до судів, і відстоювала це приміщення. Нам це вдалося, і я дуже радий з цього приводу, і ще більше радий, що всі ці наші потуги не пройшли дарма».

Завершити будівництво садочка планують уже до кінця цього року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300