У Коцюбинському зупинили нелегальне спалювання кабелів

Photoeditorsdk Export (43)

У селищі Коцюбинському на Київщині місцева влада зупинила незаконну діяльність підприємців, які організували масове спалювання кабелів. Про це розповів у соцмережі в. о. селищного голови Сергій Даніш.

Разом із заступником селищного голови Петром Пушанком і депутатами місцевої ради Анатолієм Столяром та Ігорем Рожанським він виїхав на територію колишнього заводу «Теплозвукоізоляція», звідки поширювався їдкий дим.

«Там виявили незаконне масове спалювання кабелів! Одразу ж викликали поліцію, представників ДСНС та власника території. Як нам відомо, жодних дозвільних документів на таку діяльність горе-бізнесмени правоохоронцям не надали! Пожежники одразу загасили розведені багаття, а власник гарантував негайно розірвати договір з цим орендарем і більше не мати з ним справ», — повідомив очільник селища.

«Хочу попередити усіх – вести будь-яку незаконну діяльність у нашому селищі, та ще й таку, яка загрожує здоров’ю людей, ми не дозволимо! Дуже сподіваюся, що й екологічні інстанції, яким ми регулярно надсилаємо звернення щодо шкідливих викидів у повітря в Коцюбинському, нарешті виконають свої прямі обов’язки і перевірять діяльність всіх підприємств у селищі», — наголосив Сергій Даніш.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300