У Коцюбинському почали розробляти Стратегічний план розвитку селища до 2030 року

Photoeditorsdk Export 2021 05 26t095556.437

У Коцюбинському на Київщині почала працювати робоча група, яка розроблятиме Стратегічний план розвитку селища до 2030 року. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці селищний голова Сергій Даніш.

«Не може бути успішного розвитку громади без чіткого плану та стратегії! Саме тому ми взялися за розробку Стратегічного плану розвитку Коцюбинського до 2030 року… Відбулася перша зустріч робочої групи. До неї увійшли представники громадськості, освітньої та медичної сфер, представники молоді та бізнесу, депутати селищної ради та члени виконавчого комітету. Крім того, допомагати у цій справі нам будуть фахівці – експерт з питань місцевого самоврядування швейцарсько-українського проєкту «DECIDE», магістр управління суспільним розвитком, директор ГО «Офіс реформ» Сергій Яцковський та експерт з місцевого економічного розвитку ГО «ПАРР», доктор філософії та магістр ділового адміністрування Олег Левченко», – зазначив Даніш.

За його словами, робоча група протягом трьох – чотирьох місяців буде «напрацьовувати варіанти, бачення та пропозиції розвитку Коцюбинської громади, враховуючи поради експертів». На думку селищного голови, восени остаточний варіант Стратегії вже може бути винесений на громадські обговорення.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300