У Коцюбинському створюють Молодіжну раду

242610284 143952267938429 2059357806212389258 N

У Коцюбинському на Київщині ініціативна молодь створює Молодіжну раду, яка діятиме при селищній раді. Про це повідомило місцеве управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму.

«У Коцюбинському молоді активні люди селища зібралася, аби обговорити питання створення Молодіжної ради. Дорожню карту щодо шляхів створення сучасної молодіжної організації представили Альона Рожанська (в минулому – лідер Молодіжної ради міста Ірпеня та Київської області) і Діана Прідьма, яка наразі очолює Молодіжну раду Київщини. Зустріч спікерів та проактивної молоді громади пройшла в атмосфері позитивних емоцій та креативу», – йдеться в повідомленні управління на його сторінці у фейсбуці.

Зазначається, що ідею створення молодіжного дорадчого органу при Коцюбинській селищній раді підтримав селищний голова Сергій Даніш.

«Нові молодіжні ідеї, сучасні погляди, енергія та оптимізм є цінними для успішного розвитку новоствореної громади. Перший крок до створення Молодіжної ради при Коцюбинській селищній раді здійснено! Чекаємо активну молодь, шукаємо ідеї, запрошуємо до співпраці!» – додали в управлінні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300