У Києві відзначили найактивніших волонтерів «Добробату» (відео)

Германа Адалєва в «Добробаті» знають як волонтера-передовика. До проєкту долучився ще в червні. З того часу допоміг розібрати та відремонтувати понад 20 об’єктів на Київщині. За це його нагородили нагрудним «Знаком Пошани».

Герман Адалєв, волонтер «Добробату»:
«Дякую дуже Ростиславу та Віктору, що оцінили мій внесок, і дякую «Добробату», що є така можливість допомагати людям».

Разом із Германом засновники проєкту «Добробат» Ростислав Смірнов та Віктор Андрусів відзначили найактивніших волонтерів Чернігівського, Харківського та Сумського батальйонів. А також нагородили подяками партнерів, завдяки яким вийшло та сьогодні вдається реалізовувати проєкт добровольчого будівельного батальйону – представників держорганів, медіаамбасадорів та очільників громад, які в тандемі від початку роботи проєкту здобули найкращі результати.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ви більше працюєте, ніж говорите. Хочу подякувати всій команді «Добробату» за ту потужну роботу, яку ви виконуєте в нашому місті. У нас ще дуже-дуже багато роботи, і я впевнений, що спільними зусиллями ми ще багато зробимо! Дякую! І слава Україні!»

Ростислав Смірнов, радник Міністра внутрішніх справ, співзасновник проєкту «Добробат»:
«Мер Ірпеня – я можу дозволити собі це сказати – просто красунчик. Тому що дійсно класна комунікація: сказали – зробили. В Ірпені у нас, напевно, одна з найбільших кількостей відбудованих будинків саме через тісну співпрацю, тому що слова ніколи не розходяться з діями».

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня:
«Ми вже не раз говорили про те, що люди мають хотіти повернутися в країну. І коли ми спільними зусиллями – всі хто здатен, всі хто може – будь-чим: хто працею, хто матеріалами, хто фінансами будемо робити все, щоби кожен українець, який за кордоном, повернувся до себе в домівку – це величезний вклад у те, щоби Україна жила, розвивалася і процвітала».  

Подяку в рамках співпраці з «Добробатом» отримав і заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»» із питань благоустрою міста Дмитро Сухомлин.

Дмитро Сухомлин:
«Зі свого боку КП «УЖКГ «Ірпінь»» завжди йде назустріч, виділяє техніку, спецтранспорт для того, щоб ми могли оперативно і дуже якісно прибрати якомога більше зруйнованих будинків, вивезти якомога більше сміття і допомогти людям у цей важкий час».

Усі волонтери «Добробату» працювали не задля подяки, а тому що хочуть і можуть бути корисними на своєму «фронті».

Олександра Страдецька, журналістка:
«За чотири місяці до лав «будівельного війська» вже вступили понад 37 тисяч добровольців. Усі вони різного віку та різних професій, та всіх єднає спільна мета».

Дмитро, волонтер «Добробату»:
«Я долучився до «Добробату» майже на самому його початку. Для мене це було принципово, тому що, як тільки почалася війна, я собі пообіцяв, що я свій внесок обов’язково зроблю. Коли звільнять Маріуполь, я буду радий навіть поїхати відбудовувати Маріуполь. Куди покличуть – туди й поїду».

Разом воюємо – разом відбудуємо! Засновники проєкту анонсували, що стартує набір добровольців у батальйони Луганської та Донецької областей. Щоб, коли ці території звільнять, були готові робочі руки. Тож розібраних завалів, відремонтованих дахів та встановлених вікон буде набагато більше. Приєднатися до «будівельного війська» може кожен охочий на сайті dobrobat.in.uа.

Захід для добробатівців підтримав «культурний десант» проєкту. Коля Сєрга, Даніель Салем, Мойсей Бондаренко та ЯрмаК створили для волонтерів по-справжньому святковий, мотивуючий та патріотичний настрій.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300