У лісі між Ірпенем і Гостомелем знайшли автомобіль із розстріляною родиною (відео)

У лісі на виїзді з Гостомеля в бік Ірпеня місцеві мешканці знайшли розстріляний автомобіль із сім’єю. На місці трагедії побувала журналістка ITV Надія Дроган.

Ще одна сім’я, яку розстріляли рашистські окупанти. Машина стоїть недалечко від Гостомеля, в лісочку на розвилці Гостомель Буча – Ірпінь. На першому сидінні – люди. Позаду бачимо памперси, дитячі речі. На задньому сидінні – щось, замотане в одіяло, але цей згорток упав донизу. Не виключено, що там маленьке дитя.

Родина, розстріляна в машині, тікала з Гостомеля. Вони виїхали до «Сіті-маркету» і хотіли через цей лісок урятуватися. Цю машину побачив мій сусід.

Юрій, мешканець Гостомеля:
«Учора ввечері приїхали двоє чоловіків, що розшукували своїх знайомих, із якими давно пропав зв’язок. Їм сказали, що схожа машина стоїть у лісі, але не можна було підійти, бо дуже було заміновано. І вже після того, як наші українські сапери розмінували, чоловіки змогли добратися до машини, і вони впізнали цих людей».

Видно, що машина обстріляна – тут не просто вибухнула міна, а дуже багато дір від куль. Військові повідомили поліції про цей ще один звірячий вчинок російських окупантів, і ми чекаємо поліцію.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300