У неділю Приірпіння прийматиме Міжнародні велоперегони «Київська сотка»

Photoeditorsdk Export 2021 09 02t100413.172

5 вересня відбудуться Міжнародні велосипедні перегони «Київська сотка», маршрути яких пролягають територією Ірпінської громади. Велосипедисти долатимуть дистанції 100 та 50 кілометрів. Учасники 50-кілометрової гонки фінішують в Ірпені. Для участі в змаганнях зареєструвалося загалом майже 1750 спортсменів.

Усі велосипедисти стартують зранку (старт першої групи – о 8:00) у столичному мікрорайоні Академмістечко, на перехресті бульвару Академіка Вернадського й вулиці Сільської, та приїдуть «новоірпінською» трасою в Ірпінь, де рухатимуться вулицями Університетською, Щасливою й Соборною. Далі маршрут 100-кілометрової дистанції проходить через місто Буча, селище Ворзель, села Михайлівка-Рубежівка, Буча, Любимівка, Бузова, Миколаївка, Хмільна, Козинці, селище Немішаєве, знову через Ворзель, Бучу (місто) й Ірпінь (тими ж вулицями) та закінчується на місці старту.

Учасники заїзду на 50 кілометрів зроблять коло у Ворзелі, повернуться через Бучу в Ірпінь і фінішують у парку «Центральний». Нагородження призерів заплановане на 10:00.

«Головними партнерами маршруту на 50 км виступає місто Ірпінь та Товариство “Відважних”, тому фінішує ця дистанція в самому серці Ірпеня – в Центральному парку», – зазначається на сторінці «Київської сотки» у фейсбуці.

Організатори «Київської сотки» попереджають водіїв і пішоходів про те, що буде ускладнено рух на перехрестях уздовж маршруту перегонів та просять утриматися від виїзду на вулиці, якими рухатимуться велосипедисти. Регулювання руху та супровід учасників гонки здійснюватимуть працівники поліції, також на перехрестях будуть чергувати волонтери з сигнальними прапорцями. За безпекою учасників руху також стежитимуть інспектори ірпінської «Муніципальної варти».

Нагадаємо, «Київська сотка» пройде в Приірпінні не вперше. Минулого року у перегонах узяли участь близько 2 тисяч спортсменів-аматорів


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300