У неділю в Ірпені знову проведуть музичний вечір просто неба

Photoeditorsdk Export (19)

У неділю, 27 вересня, о 18:00 в ірпінському Парку Незнайка знову відбудеться музичний вечір за участю артистів Національної філармонії України. Про це повідомила очільниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Останню неділю вересня запрошуємо провести під чарівні звуки музики», — написала вона на своїй сторінці у фейсбуці.

Концертну програму «Улюблені осінні мелодії» представить струнний квартет «Capriсe Classic» під керівництвом Леоніли Круглікової. Цей колектив є лауреатом Міжнародного конкурсу імені П. Лантьє (Франція), він неодноразово з успіхом представляв київську виконавську школу в Італії, Швейцарії, Португалії, Словенії, Литві, Росії, Білорусі, Японії, брав участь у проведенні багатьох важливих державних заходів: святкуваннях Дня Незалежності, дипломатичних прийомах Президента України тощо.

Нагадаємо, попередній концерт із серії недільних музичних вечорів просто неба, який планувався на 20 вересня, скасували: Ірпінь був у «помаранчевій» епідемічній зоні. З 21 вересня в місті знову встановлено «жовтий» карантинний рівень.

Музичні вечори проводяться за підтримки першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина та команди «Нові Обличчя».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300