У новому ірпінському медцентрі запустили всі ліфти й починають облаштовувати операційні (відео)

273043306 3317328961886936 1156449853160934968 N

У будівлі нового медичного центру в Ірпені сьогодні запустили всі ліфти, завтра почнуть облаштовувати операційні та суміжні з ними приміщення. Про це, а також про заплановані на найближчі місці заходи з підготовки медцентру до відкриття розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Щотижня проводжу оперативні наради з підрядними організаціями у медичному центрі, який будуємо на вулиці Садовій. Сьогодні мені відзвітували про завершення встановлення всіх п’яти ліфтів та їхній запуск. Завтра підрядник починає працювати над облаштуванням так званих «чистих приміщень» – операційних та суміжних кабінетів. Щойно стабілізується погода, будемо починати благоустрій двору», – зазначив мер на своїй фейсбук-сторінці та на телеграм-каналі.

За його словами, в ході благоустрою навколо будівлі будуть облаштовані стоянки для автомобілів і заїзди для швидких.

«У нас дуже гостро стоїть питання щодо обладнання. Частину обладнання ми вже встановили – це КТ і найсучасніший рентген-апарат. Хочемо подякувати і державі, і обласній раді за те, що нам допомагають у цьому. Ми подали пропозиції стосовно обладнання приблизно на 50 млн грн, і маємо велику надію, що нам його нададуть», – повідомив Маркушин.   

Також він відзначив, що зараз проводяться закупівлі офісних і медичних меблів, які мають бути встановлені до кінця травня.

«До кінця червня маємо завершити всі роботи та ввести будівлю в експлуатацію», – наголосив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300