У Приірпінні матерів загиблих бійців АТО привітали з Днем матері (відео)

Ольга Ринкун, мати загиблого на Сході України Володимира Ринкуна:
«Із великої сім’ї вже залишилася тільки я й моя онука. Вона живе з мамою у Переяславі».

Єдиний син Ольги Ринкун — Володимир — дивиться на свою маму з великої фотографії. Жінка впевнена: сьогодні він сказав би їй найніжніші слова.

Ольга Ринкун:
«Хороший хлопчик був. Пішов добровольцем. Погані люди добровольцями не йдуть. Пішов у батальйон «Донбас». Був снайпером, загинув в Іловайську 29 серпня».

Вона досі називає його своїм хлопчиком, хоча захищати країну Володя пішов дорослим, свідомим чоловіком. Війна на Сході держави забрала його життя в сорок один. Він загинув у так званому «зеленому коридорі», який згодом нарекли «коридором смерті». А коли йшов на війну – мамі й не сказав.

Ольга Ринкун:
«Я навіть не знала. У них була тоді така тенденція, що всі ці хлопці, що йшли добровільно, говорили, що їдуть десь на роботу, щось там придумували батькам, бо думали, що через місяць повернуться».

Любляче серце матері тужить за всіма, хто воював разом із її сином. Ольга Олександрівна зібрала в одному альбомі фотографії всіх бійців частини 3027, які так само, як і її Володимир, осиротили своїх матерів. Кожного знає по імені, у кожному бачить частинку свого хлопчика. Показує його ордени за мужність, які й гріють, і водночас печуть її долоні.

Ольга Ринкун:
«Я можу сказати для інших мам, що треба жити, треба боротися, треба ростити онуків, у кого є».

Підтримати і сказати добрі слова в День матері до Ольги Олександрівни завітав перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Життя триває, ми разом, ви не самі. Ми завжди будемо поруч, будемо допомагати. Дай Бог здоров’я».

Ольга Ринкун:
«Це приємно».

Представники  міської влади разом із АТОвцями й волонтерами привітали з Днем матері усіх жінок Приірпіння, життя чиїх синів забрала війна на Сході України.  

Олександр Маркушин:
«Ми вас дуже любимо й цінуємо».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300