У Приірпінні трапилися дві пожежі

U Rivnomu Sud Oshtrafuvav Vodiya Yakiy Ne Propusti 20210127 4644

Протягом останньої доби на території Приірпіння (Київщина) сталися дві пожежі: одна – в с. Мироцьке, яке належить до Бучанської громади, друга – в Гостомелі. Про це інформує Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Повідомлення про загорання господарської будівлі на вул. Садовій у Мироцькому надійшло до оперативно-диспетчерської служби 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Ірпінь) 12 серпня о 10:40. Вогнем була охоплена покрівля споруди площею 32 кв. метри. На місце події виїхали 6 рятувальників із 35-ї ДПРЧ (Буча) та 52-го Державного пожежно-рятувального поста (Ворзель). Ліквідувати пожежу їм вдалося об 11:32.

Про загорання трав’яного настилу й чагарників на відкритій території по вул. Остромирській у Гостомелі стало відомо в той же день о 14:09. Гасили полум’я гостомельські й бучанські рятувальники. Було задіяно 7 співробітників ДСНС і дві пожежні машини, а також одна одиниця техніки з місцевої частини Національної гвардії України. Пожежу локалізували о 15:06 і повністю ліквідували о 16:01.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300