У Приірпінні відбувся другий етап Відкритого кубку з мотокросу (фото, відео)

116219324 3313423568710151 5704563561644675702 N

Близько 140 спортсменів з усієї України стали учасниками другого етапу Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу «Сона», який відбувся в Приірпінні на Київщині. Про це розповів організатор змагань, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові обличчя» Олександр Пащинський. Він відзначив, що перегони відбувалися за несприятливих погодних умов.  

«Змагалися не лише з суперниками, а й з погодою! Так пройшов ІІ етап Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу “Сона”. Я і вся наша команда в прямому сенсі занурилися разом з учасниками в бруд із ніг до голови. День видався непростий, дощ тривав майже весь час, сонце з’явилося лише на старті заїздів», — написав Пащинський на своїй сторінці в соцмережі.

Він зауважив, що серед учасників змагань було більше 30 дітей і підлітків.

«Труднощі, які потрібно подолати, загартовують силу волі, духу та характеру. Діти з таким вихованням завжди виростають справжніми переможцями в житті, вміють досягати поставлених цілей, незважаючи на перешкоди та обставини», — підкреслив організатор гонок.

За його словами, «такі події, як ці змагання, надихають рухатися далі, незважаючи ні на що».

«Кожен отримав свою перемогу — хтось над суперниками, хтось над собою, а головне — ми всі разом отримали перемогу над обставинами і провели ці змагання», — наголосив Олександр Пащинський.

Gepostet von Oleksandr Paschinskiy am Sonntag, 26. Juli 2020

Нагадаємо, перший етап Відкритого кубку з мотокросу відбувся на трасі СТК «Сона» в середині червня.

Наступного року тут готуються знову прийняти етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з квадрокросу. Цьогорічні міжнародні змагання через пандемію коронавірусу були перенесені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300