У Приірпінні впіймали зухвалих злодіїв, які обкрадали приватні будинки

Zaderzhan Naruchnyky S Sajta Direct Press.ru

Правоохоронці затримали в Приірпінні трьох чоловіків, які ночами обкрадали приватні будинки, проникаючи в приміщення крізь вікна. Про це повідомила поліція Київщини.

«Чоловіки навіть не звертали увагу на те, чи є господарі вдома. Поки мешканці будинків спали, лиходії викрадали майно, гроші, а потім тікали з місця події. Так, до поліції зателефонувала 28-річна жителька міста Ірпінь та повідомила, що вночі невідомі вдерлися до її будинку через вікно та викрали сумку з особистими речами та грошима. В цей час жінка та її діти знаходились вдома», – зазначається в повідомленні.

Спершу поліцейські «вирахували» й затримали двох зловмисників – 27-річного жителя Бучі та 26-річного ворзелянина. Їм повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Трохи згодом впіймали й третього члена злочинної групи – 42-річного громадянина Грузії.

Під час обшуків у помешканнях затриманих поліцейські вилучили низку речових доказів вчинення крадіжок, зокрема портативний газовий пристрій з балоном, який використовувався для пропалювання вікон.

Крадіям загрожує ув’язнення на строк від трьох до шести років. Зараз поліція перевіряє їхню причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300