У Приірпінні встановлюють поїлки для тварин

У Приірпінні почали встановлювати поїлки для тварин. 15 вже встановлено. 25 – у процесі. До акції долучають маленьких дітей. Розповідають їм, чому потрібно допомагати тваринам. Особливо у спеку.

Яна Бойко, мешканка Коцюбинського:

«Сейчас жара, лето. Многие животные мучительно умирают от того, что нет воды, от того, что они хотят не кушать, а пить. Если еду они могут себе найти, а на счет воды — это очень сложно».

На Приірпінні активно почали встановлювати поїлки для тварин. 15 вже встановлено. 25 – у процесі. До акції долучають маленьких дітей. Розповідають їм, чому потрібно допомагати тваринам. Особливо у спеку.

Аріна Бойко, мешканка Коцюбинського:

«Мы повесим везде поилки и коты будут пить. Когда животные будут в опасности, и если им не помочь, они могут умереть».

Подібні ініціативи, на жаль, підтримують далеко не всі. А хтось взагалі нещадно руйнує те, що створюється. Але, як би там не було, робити добро – завжди вигідно. Якщо добре замислитись. 

Ірина Мурга, голова ГО «Тварини в законі»:

«Я знаю, що багато людей підключилося просто біля своїх будинків, біля своїх офісів, вони самі роблять ємкості, які зробити досить легко з пятилітрових баклажок, за якими вони доглядають. Хочеться звернутися до людей – бережіть ці поїлки, бо в кожну з них ми вклали душу, вклали серце. І хочеться, щоби вони дійсно допомагали, рятували птахів, бо наступні два місяці вода дійсно буде рятувати їм життя».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300