У Приірпінні за добу сталося три пожежі

Photoeditorsdk Export 2021 02 16t113832.387

Протягом доби в Приірпінні сталося три пожежі. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Учора трапилося загорання в приватному житловому будинку в Гостомелі на вул. Свято-Покровській. Повідомлення про це надійшло до Ірпінської оперативно-диспетчерської служби о 14:37.

Полум’я гасили чергові караули гостомельського 53-го Державного пожежно-рятувальної поста й 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Ірпінь) – усього 8 вогнеборців. Всередині будинку було сильне задимлення. О 15:00 пожежу локалізували, а о 15:25 ліквідували повністю.

Пізно ввечері загорілася приватна господарська будівля в селищі Бабинці на території Бучанської громади. Рятувальникам повідомили про це о 22:15. Вогонь охопив перекриття й покрівлю споруди, була загроза його перекидання на розташований поруч гараж. Пожежу вдалося локалізувати о 23:12 і погасити ще через 35 хвилин. До боротьби з полум’ям були залучені 9 рятувальників із Бородянки й Клавдієва-Тарасового та 3 одиниці техніки.

Як повідомлялося, вчора також була пожежа в Ірпені – загорання сталася у квартирі на 3-му поверсі 9-поверхового будинку на вул. Северинівській. Ірпінські пожежники врятували 82-річну власницю помешкання. Пресслужба обласного управління ДСНС повідомила причину лиха: жінка поставила на тумбочці біля вікна запалену свічку, а коли відчинила вікно, фіранка пострапила у вогонь і зайнялася. Далі загорілися меблі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300