У системі відеоспостереження ірпінської «Муніципальної варти» задіяно 300 камер (відео, фото)

Photoeditorsdk Export (32)

На сьогодні в централізованій системі відеоспостереження, яка працює в Ірпені та Приірпінні, задіяно 300 камер. Про це розповів керівник комунального підприємства «Муніципальна варта» Микола Ковальчук.

«З 2015 року розвивається ірпінська загальноміська система відеоспостереження. Із року в рік ми працюємо над її вдосконаленням. Сьогодні це 150 камер закритої внутрішньої мережі та 150 камер із інших джерел, виведених у чергову частину «Муніципальної варти», — зазначив він.

За його словами, в полі зору камер відеоспостереження перебувають дороги та перехрестя, паркові зони, школи, спортивні та дитячі ігрові майданчики.

Зокрема, на дорогах працює 81 камера, в рекреаційних зонах — 69, у закладах освіти — 80, у спортивних закладах — 15, у закладах культури — 6, у медичних установах — 19, в ірпінському ЦНАПі — 10, на об’єктах «Укрзалізниці» — 6 та в селищі Коцюбинському — 14.

«Усе це — єдина система безпеки!» — наголосив Микола Ковальчук.

Загальноміська система відеоспостереження Ірпеня

ℹ З 2015-го року розвивається ірпінська загальноміська система відеоспостереження. Із року в рік ми працюємо над її вдосконаленням. Сьогодні, це 150 камер закритої внутрішньої мережі, та 150 камер із інших джерел, виведених в чергову частину Муніципальної варти. Дороги та перехрестя, паркові зони, школи, спортивні та дитячі ігрові майданчики, все це — єдина система безпеки нашого міста!#Микола_Ковальчук #Ірпінь #Ирпень #Irpin #Irpen #БезпечнеМісто #Київщина #МуніципальнаВарта #Варта #Відеоспостереження

Gepostet von Микола Ковальчук am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Нагадаємо, у рекреаційних зонах Ірпеня встановили вже шість «тривожних кнопок» — пристроїв для екстреного зв’язку з «Муніципальною вартою». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300