У вересні «Муніципальна варта» прийняла майже тисячу звернень та зупинила тисячі порушень правопорядку

Photoeditorsdk Export 2019 10 04t201915.947

Протягом вересня ц. р. в чергову частину ірпінського комунального підприємства «Муніципальна варта» надійшло 957 звернень від містян. Найбільше – 761 звернення – стосувалося проблем із електропостачанням. Про це йдеться в аналітичній довідці, опублікованій на сайті підприємства.

Крім того, 84 звернення були пов’язані зі сферою відповідальності поліції, 59 – із житлово-комунальними проблемами, 14 переадресовані КП «Управління благоустрою міста», по 3 – комунальним підприємствам «Ірпіньводоканал» і «Теплоенергопостач».

Згідно з довідкою, за місяць «Муніципальна варта» зупинила більш ніж три тисячі спроб куріння в недозволених місцях, а також майже 1240 випадків розпивання алкоголю чи появи в громадських місцях у нетверезому стані (у т. ч. йдеться про більш ніж 64 неповнолітніх). Також попереджено і припинено 34 випадки дрібного хуліганства, 117 порушень громадського порядку і норм моралі, 121 правопорушення у сфері благоустрою, більше 100 порушень правил утримання собак і котів, виявлено 12 фактів порушень правил торгівлі та торгівлі в недозволених місцях.

Протягом місяця співробітники «Муніципальної варти» провели 79 самостійних і 21 спільне з поліцією патрулювання, надали допомогу 273 потерпілим і хворим, 78 разів допомогли лікарям із супроводом осіб, що були в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння тощо.

Нагадаємо, незабаром на вулицях Ірпеня з’являться «тривожні кнопки», за допомогою яких можна буде оперативно повідомити в чергову частину «Муніципальної варти» про небезпечну ситуацію чи надзвичайну подію.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300