Учасників дорожнього руху просять дотримуватися заходів безпеки під час велоперегонів «Київська сотка»

240826632 1462889657430029 8054858338795610421 N

Організатори Міжнародних велоперегонів «Київська сотка», які відбудуться 5 вересня, просять учасників дорожнього руху дотримуватися особливих заходів безпеки під час проведення змагань. Зокрема, водіїв закликають із 8:00 до 14:00 утриматися від виїзду на вулиці (ділянки вулиць), якими проходить маршрут гонки, а пішоходів – бути обережними, виходячи на ці вулиці.

Нагадаємо, велосипедисти стартують у столичному мікрорайоні Академмістечко, на перехресті бульвару Академіка Вернадського й вулиці Сільської, та приїдуть «новоірпінською» трасою в Ірпінь, де рухатимуться через мікрорайон Романівка, вулицями Університетською, Щасливою й Соборною.

Далі маршрут 100-кілометрової дистанції проходить через м. Буча (вул. Вокзальна, Яблунська), смт Ворзель (вул. Яблунська, 1-го Травня), с. Михайлівка-Рубежівка  (вул. Гагаріна, Київська, Житомирська, Хутірська, хутір Красне), села Буча, Любимівка, Бузова, Миколаївка, Хмільна, Козинці, селище Немішаєве, знову через Ворзель (вул. Центральна, Березова, Білостоцьких, 1-го Травня, Європейська, Курортна, Шевченка, Яблунська), м. Буча (вул. Яблунська, Вокзальна) й м. Ірпінь (вул. Соборна, Щаслива, Університетська, мікрорайон Романівка) та закінчується на місці старту в Києві.

Учасники заїзду на 50 кілометрів, проїхавши через Ірпінь і Бучу, зроблять коло у Ворзелі, повернуться через Бучу в Ірпінь, рухатимуться тими ж вулицями та фінішують на вул. Університетській у парку «Центральний». Нагородження призерів заплановане на 10:00.

Регулювання руху та супровід учасників гонки здійснюватимуть працівники поліції, також на перехрестях будуть чергувати волонтери з сигнальними прапорцями. Крім того, в Ірпені за безпекою учасників руху стежитимуть інспектори «Муніципальної варти».

Як повідомлялося, для участі в змаганнях зареєструвалося майже 1750 спортсменів.

Партнер проведення велогонки – Товариство «Відважних».

                                                  
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300