Учасники художнього пленеру в Ірпені провели майстер-класи для місцевих жителів (відео)

У рамках VI художнього пленеру в Ірпені відбуваються майстер-класи та лекції українських художників для всіх, хто небайдужий до образотворчого мистецтва або просто хоче цікаво і з користю провести вільний час.  

Євгенія Антонюк, начальниця відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міськради:
«На майстер-класи ми набирали таким чином: люди бачили афіші, оголошення, чули – є інформація; вони давали свої пропозиції, що хотіли би взяти участь у тому чи іншому майстер-класі й що для них було б цікаво. І сьогодні маємо два майстер-класи. Точніше, лекцію щодо кольору і майстер-клас із живопису». 

На запрошення радо відгукнулися й учасниці клубу «Друга молодість» – адже серед різноманітних талантів, як виявилось, у клубі є й художні.

Світлана Шилова, керівниця клубу «Друга молодість»:
«Не було можливості здійснити свою мрію, бажання в молодості. І вони почали самі по собі малювати. Ну й, звичайно, вони мріяли про те, щоби поруч був якийсь досвідчений художник, який міг би підказати, направити. Можливо, це їх ще більше надихнуло».

І, судячи з зустрічі, на лекції відбувся художній обмін не лише знаннями, а й натхненням.

Наталія Коробова, художниця, членкиня НСХУ:
«Я рада, що розповіла щось нове, тому що я дуже багато перекопала різної літератури і писала диплом на тему «Архетипи кольору і несвідоме». І я взагалі задоволена, що познайомилася з цим чудовим містом. Мені так подобається тут!»

А вже цієї п’ятниці учасників пленеру можна буде побачити на ірпінській набережній, де з десятої години ранку протягом дня відбуватиметься арт-пікнік. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300