Учні ірпінської школи розмальовують пошкоджені кулями й осколками ворота й паркани (фото)

Photoeditorsdk Export

Учні початкової школи «Котигорошко» почали розмальовувати пошкоджені кулями й осколками ворота й паркани на вулицях Ірпеня. Перша так акція відбулася на вулиці Квітковій. Про це розповіла у фейсбуці депутатка Ірпінської міськради, керівниця відділу культури, національностей і релігій Євгенія Антонюк.

«Це щось неймовірне! – написала вона. – Дякую Наталії Череднюк (директорка школи – ред.) та вихованцям школи «Котигорошко». Квіти, які не зів’януть… Кому потрібно розмалювати понівечені ворота чи паркан – пишіть в коментарі!»

«Дірки від вибухів стали кульбабками і метеликами. Дитячі руки стишили біль від споглядання наслідків окупації. Хай цвітуть квіти і тішаться погляди», – зазначила Наталія Череднюк.

Нагадаємо, в середині серпня в Ірпені просто неба відбулася виставка картин Наталії Череднюк (творчий псевдонім – Таша Торба). В експозиції під назвою «Яблучний вікенд» були представлені 80 робіт, створених у різних жанрах і техніках: олійний живопис, акварелі, графіка. За словами художниці, вона вирішила влаштувати виставку «посеред війни, щоб дати змогу людям навколо хоча б на трішки відволіктись».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300