«Ірпінська школа фандрейзингу» стартує 5 жовтня

Photoeditorsdk Export 2019 09 24t201728.200

Проект «Ірпінська школа фандрейзингу» (Іrpin Fundraising School), яку організовує громадська спілка «Ірпінська агенція розвитку» за підтримки міської ради, стартує 5 жовтня. Про це повідомила голова агенції Оксана Нечитайло.

«Ми матимемо чотири інтенсивних сесії по суботах протягом двох місяців. Після чого випускники презентують свої проекти на Регіональному інвестиційному форумі та отримають дипломи», – зазначила вона.

За словами Оксани Нечитайло, участь у проекті – «це неповторна можливість отримати досвід та знання від досвідчених експертів, практиків та науковців для тих, хто має ідею бізнесу, громадського чи інфраструктурного проекту, однак невпевнений чи не знає, де знайти необхідні ресурси».

Як повідомляється на сторінці проекту у фейсбуці, протягом курсу учасники «Іrpin Fundraising School» зможуть вивчити основи інноваційної та підприємницької діяльності, сформувати поняття про ключові бізнес-моделі, визначити та на практиці випробувати основні інструменти фандрейзингу, навчитися структурувати бізнес-план та обирати вигідну форму зовнішнього фінансування, знаходити можливості взаємовигідної співпраці між різними секторами економіки, створити власну пропозицію для спонсорів та ґрантодавців.

«Інформаційно насичені лекції від експертів-практиків (фінанси, ринки, програми, ґранти та ін.) буде поєднано з виступами і воркшопами за участю інвесторів та підприємців, які мали досвід успішного залучення інвестицій. І найголовніше, що все це буде відбуватись на матеріалі власних проектів учасників школи, тому що більш ніж 60% часу експрес-програми виокремлено саме на опрацювання власних ідей та проектів! Адже головною метою організаторів курсу є не лише прагнення навчити мистецтву фандрейзингу, але допомогти учасникам “Іrpin Fundraising School” реалізувати власні проекти, навчившись користуватись необхідними для цього інструментами (державне фінансування, краудфандинг та фандрейзингові портали, соціальне підприємництво, меценатство тощо)», – зазначається в повідомленні.

Організатори нагадують, що претендентам на навчання необхідно до 30 вересня заповнити аплікаційну форму. По додаткову інформацію можна звертатися телефоном (095)561-70-92.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300