Університет державної фіскальної служби України змінює назву

Photo1635948872

Університет державної фіскальної служби України, розташований в Ірпені на Київщині, проходить реорганізацію та відтепер працюватиме під назвою Державний податковий університет (ДПУ). Про це повідомила адміністрація вишу.

«Новий етап – нова назва – новий зміст. Університет державної фіскальної служби України змінює назву: відтепер ми офіційно – Державний податковий університет, який перебуває у сфері управління Міністерства фінансів України», – зазначається на фейсбук-сторінці закладу.  

Як повідомляє сайт вишу, «Університет державної фіскальної служби України перебуває в процесі реорганізації шляхом приєднання до Державного податкового університету відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про утворення Державного податкового університету» від 6 жовтня 2021 року».

«Податковий університет – це унікальний заклад вищої освіти, що має 100-річну історію розвитку, удосконалення і змін, пройшов шлях від технікуму до провідного економіко-правового вишу країни, є лідером у підготовці фахівців фінансової сфери, економічної безпеки держави, провадить освітню діяльність за трьома рівнями вищої освіти. Це рідна Альма-матер для багатьох поколінь студентів, випускників та співробітників. Наразі університет перебуває на етапі змін та трансформацій, цього потребує сучасність і освітній простір у цілому. Адже світ не стоїть на місці, світ змінюється, а університет разом із ним. Переконані, що реорганізація – це шлях в успішне майбутнє, а нова назва – перший крок до нового сучасного університету», – зазначається на сайті.

Адміністрація закладу зауважує, що в ДПУ, який є правонаступником Університету державної фіскальної служби України, «продовжуватимуть здобувати знання та отримувати омріяні професії не лише ті, хто контролює наповнення бюджету нашої країни, а й багато інших фахівців, серед яких економісти, фінансисти, аналітики, юристи, менеджери, перекладачі, спортсмени, журналісти, ІТ-спеціалісти, психологи та реабілітологи».

«Наголосимо, що всі здобувачі вищої освіти та інші особи, які навчаються в Університеті державної фіскальної служби України, продовжують навчання в Державному податковому університеті за обраними спеціальностями та джерелами фінансування», – підкреслюється в повідомленні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300