В ІЛІТі провели гру-квіз з Дмитром Капрановим

349107345 269764522185291 2689773627859935224 N

В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій провели історико-літературну гру-квіз за участю Дмитра Капранова. Письменник підготував для ліцеїстів питання, які прозвучали під час квізу.

У свою чергу учні ліцею змогли поставити запитання й гостю.

«Ліцеїсти та викладачі ІЛІТу без перебільшення є шанувальниками творчості братів Капранових — письменників, засновників видавництва «Зелений пес» та літературного онлайн-альманаху «Гоголівська академія», культурних діячів, блогерів. Підтримують та популяризують все українське», — зазначили в ІЛІТі.

Також адміністрація Ліцею запрошує викладачів, тренерів, письменників, спортсменів та інших гостей для зустрічей, лекцій та майстер-класів з учнями ІЛІТу.

Варто зазначити, раніше брати Капранови передали свої книги «Мальована історія незалежності України» українською та англійською мовами до різномовної бібліотеки ІЛІТу.

Нагадаємо, минулого тижня в ІЛІТі відбувся день відкритих дверей, в рамках якого з учнями зустрівся голова благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність», директор Французького інституту в Україні, колишній аташе із питань культури Матьє Арден. Він поділився з ліцеїстами власними порадами як стати лідером.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300