В Ірпені — 9 нових підозр на COVID-19

Coronavirus Lab

За минулу добу в Ірпені було встановлено 9 підозр на наявність коронавірусної інфекції, повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«За минулу добу маємо в Ірпені 9 нових підозр на COVID-19, жодна з яких не підтверджена наразі лабораторно. З початку карантину в Ірпені — 12 підозр, з яких 1 підтверджена лабораторно, а 2 — негативні», — зазначив він.

«Нагадуємо: якщо у вас виникла підозра щодо COVID-19, ви повинні телефонувати до свого сімейного лікаря або реєстратури (телефони є на сайті), або звернутись до нашої протиепідемічної амбулаторії за адресою: вул. Михайлівська, 22 чи по тел. +380(4597)61162», — наголосив Олександр Маркушин.

Як повідомлялося, перша підозра на коронавірусну хворобу в Ірпені була встановлена 24 березня: ПЛР-аналіз зразка біоматеріалу вагітної жінки показав позитивний результат. Жінку госпіталізували до спеціалізованого медзакладу в Білій Церкві. Як повідомив Олександр Маркушин, учора о 03.00 вона народила хлопчика. За словами Маркушина, “стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше; стан дитини теж задовільний”.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300