В Ірпені активно зводять четвертий за чотири роки дитсадок

В Ірпені активними темпами зводять новий дитячий садок. Він розташований у мікрорайоні Стоянка. Роботи фінансуються з бюджету Ірпінської міської ради. Будівництво рухається згідно з графіком. Уже зростають стіни першого поверху. На об’єкті працюють три десятки  будівельників.

Сергій Росстальний, керівник підрядної організації: «Зроблено повністю котлован. Зроблено цокольне приміщення, гідроізоляція ось ви можете бачити. На сьогоднішній день вже зроблено 40 – 50 відсотків стін першого поверху. У нас закуплено повністю усі матеріали. Приблизно 5-7 серпня ми перекриємо повністю перший поверх. Другий поверх також плануємо до кінця серпня «вигнати» повністю».

Садочок на Стоянці – вже четвертий комунальний дитсадок, який будується в Ірпені  за останні чотири роки.  Роботи особисто контролює перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови: «Будівництво у нас іде повним ходом. Кожного тижня ми приходимо,  контролюємо підрядника як він виконує роботи. У нього складено графік робіт. Поки що він виконує все вчасно. У цьому році ми плануємо побудувать садок, накрити його, зробити утеплення. З наступного року плануємо зробити за зиму внутрішні роботи. Влітку будемо робити благоустрій території. І в наступному році ми відкриємо садок для наших діток».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300