В Ірпені чоловік вирощував біля дому коноплі

Photoeditorsdk Export 2021 08 20t133629.082

Ірпінські правоохоронці розкрили два злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин. Про це інформує Бучанське районне управління поліції.

Зокрема, співробітники сектору кримінальної поліції виявили незаконний посів конопель біля одного з будинків на вулиці Садовій. 50-річний господар пояснив, що вирощував наркозілля для власного вжитку.

За цим фактом поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкція статті передбачає штраф від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Також співробітники відділу поліції № 2 (Ірпінь) спільно з бійцями полку поліції особливого призначення виявили та вилучили у 23-річного місцевого жителя пакет із канабісом. За словами правопорушника, він зберігав наркотик для себе.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Молодикові загрожує штраф від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300