В Ірпені діти врятували собаку, якого хтось намагався задушити

Photoeditorsdk Export 2021 04 22t174946.222

В Ірпені на Київщині дві дівчинки врятували собаку, якого перед тим хтось намагався задушити удавкою. Про це розповіла на своїй сторінці у фейсбуці керівниця комунальної Служби захисту і лікування тварин Євгенія Мельник.

Діти знайшли пса на вул. Садовій і віднесли його до ветеринарної клініки, де йому зашили рану на шиї та надали іншу необхідну допомогу.

За даними очільниці зоозахисної служби, рятівниці собаки – Софія Тищенко та Марина Ізместьєва. Обидві – учениці Ірпінської школи №2. «Дві дитини, які мають безмежно велике серце і які дають надію, що наш світ не такий страшний. Дякуємо батькам за виховання таких дітей! Від імені Служби захисту та лікування тварин передамо подяки дівчатам та подарунки на пам’ять про цей випадок», – написала Євгенія Мельник.

За її словами, за фактом жорстокого поводження з твариною буде подано заяву до поліції.

«Але це не все. У Чорнявого (так назвали пораненого пса – ред.) є друг. Теж безхатько, але білявий. Він прийшов під стіни хірургії і сидить поруч із клінікою, доки його друга рятують. Відігнати від клініки Білявого не вдасться нікому, він справжній друг, тому прийнято рішення залишити його на ніч у клініці поруч із товаришем», – розповіла Євгенія Мельник.

Нагадаємо, 12 квітня в Бучі невідомий зловмисник простреляв дві лапи бездомній собаці. Працівники Служби захисту та лікування тварин доставили її у ветклініку. 

Раніше, в середині лютого, в Бучі нетверезий чоловік стріляв із рушниці в безпритульного пса. Врятувати тварину не вдалося. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та повідомили стрільцеві про підозру в скоєнні злочину.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300