В Ірпені капітально відремонтують вулицю Технологічну (відео)

Долаючи майже півтора кілометра суцільної трясучки вулицею Технологічною, водії не стримують нецензурної лексики. Десятиліттями цю дорогу не ремонтували, бо область та місто ніяк не могли визначитися, чия ж вона і хто має законне право витрачати бюджетні кошти на її ремонт. Та від цього не ставало легше власникам автотранспорту, які після проїзду Технологічною могли одразу прямувати на СТО.

Водій:
«Дорога жахлива, тому прохання, напевно, від усіх мешканців цього мікрорайону – поскоріше зробити дорогу, тому що їздити неможливо».

Після створення Ірпінської громади місто отримало право ремонтувати Технологічну.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«(Водії, які) з Бучі їдуть, чи з Михайлівки-Рубежівки, чи з Ірпеня, розуміють, що ямковий ремонт цій дорозі не допоможе. Потрібен якісний капітальний ремонт».

Проєкт капітального ремонту дороги вже розроблений. На найближчу сесію винесуть питання його фінансування. Якщо депутати підтримають, одразу проведуть тендерні процедури й візьмуться за ремонт. Нову дорогу обіцяють зробити за два місяці. 

Олександр Маркушин:
«Це буде нове покриття – буде зроблене повністю нове корито, прокладений геотекстиль і потім нове асфальтне покриття мінімум 7 сантиметрів. Буде зроблена тротуарна зона з велодоріжкою. Частина дороги від вулиці Джерельної до повороту на Ворзель матиме європейську якість».

До речі, стало відомо, що після ремонту Технологічну можуть перейменувати на вулицю Миколи Куровського – з такою ініціативою виступили кілька депутатів міськради.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300