В Ірпені модернізували систему водопостачання семи будинків

Photoeditorsdk Export 2022 02 08t170203.987

В Ірпені за сприяння депутата міської ради від партії «Нові Обличчя» Антона Довгопола була проведена модернізація системи водопостачання ЖК «Rich Town Irpin», унаслідок чого в семи будинках комплексу нормалізувався тиск води. Про це депутат розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Про проблеми у функціонуванні системи – низький тиск води й некоректну роботу підстанції, що забезпечує водопостачання – представники ОСББ та мешканці комплексу повідомили під час зустрічі зі своїм депутатом і міським головою Олександром Маркушиним.

«Дякую за сприяння міському голові та за реалізацію проєкту – СЕО Товариства «Відважних » Володимиру Співаку. Результат – підстанція повністю модернізована, встановлена нова система управління, процес роботи автоматизовано. Тепер тиск в системі – 0,8 Мп3 (тиск на вході – 0,4 Мп3). Додатково встановлено дренажний насос, який на випадок підтоплення (така ситуація вже траплялась, і, як наслідок, була аварія і комплекс залишився без води) відкачує воду в централізовану каналізацію. Всі мешканці отримали стабільну і безпечну роботу підстанції та рівномірний тиск води в системі», – зазначив депутат.

Нагадаємо, нещодавно завдяки зусиллям Антона Довгопола було налагоджене надійне енергозабезпечення житлового комплексу «Грін Ярд» та знижено тариф на електрику для його мешканців. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300