В Ірпені наводять лад у Парку Незнайка (відео)

У Парку Незнайка в Ірпені тривають відновлювальні роботи після зимового періоду. Лагодять систему поливу, засівають газон і засипають його добривом. Словом, приводять до тями все, що було пошкоджено взимку санчатами і не тільки.

Юлія Прибилова, начальниця комунального підприємства «Управління благоустрою міста»:
«Тут було дуже багато катань, бо тут є гарні схили, і, на жаль, маємо пошкодження. Але що ж зробиш – зима була дуже гарна і дуже було багато веселощів у нашому парку».

Також у парку пофарбували лавки поблизу сцени і наразі готуються до висадки нових кущів.

Юлія Прибилова:
«Зараз кущі, які ми будемо висаджувати замість пошкоджених, проходять процедуру закупівлі. Місяць-два – і все буде гарно, зелено, як і було».

Єдине, про що не втомлюються нагадувати працівники «Управління благоустрою міста» – це берегти те, що створюється для всіх нас із такою любов’ю і терпінням.

Володимир Тарасенко, фахівець садово-паркового відділу:
«Користуючись нагодою, хочу звернутися до всіх жителів Ірпеня й передмістя, які відпочивають у парках, із проханням бережно ставитися до зелених насаджень, до зон відпочинку. Адже на сьогоднішній день знімати людей з першочергових завдань на ремонти після тих чи інших пошкоджень узагалі нерентабельно, і не хотілось би цим займатися, бо є першочергові завдання».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300