В Ірпені облаштовують друге модульне містечко (відео)

В Ірпені, на території санаторію «Дубки», встановлюють другу чергу модульного містечка для людей, яких війна залишила без даху над головою. Про це – у прямій мові Ірпінського міського голови Олександра Маркушина:

«Зараз ми знаходимося в «Дубках», тут уже встановлене перше модульне містечко, і зараз ми встановлюємо друге. Дякуємо уряду Польщі, дякуємо Мінрегіонбуду за те, що нам його надали. Бо на сьогоднішній день в Ірпені є в цьому велика потреба: у нас стоїть у черзі більше ніж 500 осіб. І, звичайно, ми потребуємо ще додатково модульних містечок.

У нове містечко входять 88 модулів. Будуть окремі пральні, жіночі й чоловічі душові, санвузли – так само жіночі й чоловічі, кімнати для дозвілля, будуть дві дитячі кімнати, «кінозал», де люди зможуть подивитися телевізор. І ще ми хочемо зробити в цьому модульному містечку кімнату для проведення дозвілля, де будуть шахи, шашки, доміно – там люди трохи старшого віку зможуть спокійно проводити час. Буде окрема кімната – медичний пункт, бо в цих двох модульних містечках проживатиме більше ніж 800 людей, і є потреба в медпункті. Зробимо благоустрій. На середину листопада планується відкриття цього модульного містечка.

В Ірпені ще буде плануватися третє модульне містечко там, де раніше був санаторій «Ластівка»».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300