В Ірпені оголосили дистанційний мистецький конкурс, присвячений Великодню

93119823 2905081589546406 5783593735203848192 N

Протягом тижня жителі Ірпеня можуть узяти участь у мистецькому фестивалі-конкурсі, присвяченому Великодню. Про це повідомила очільниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.  

«До великого свята Воскресіння Господнього відділ культури Ірпінської міської ради оголошує сімейний дистанційний фестиваль-конкурс «Барви Великодня». Мета: змістовно провести час разом із родиною, прикрасити свою оселю до свята, отримати корисні та цікаві подарунки», — зазначила вона на своїй сторінці в соцмережі.

За словами Євгенії Антонюк, умови конкурсу такі:
1. Виготовити будь-який мистецький виріб (поробку) на тему Великодня. Вид, матеріал, техніка, розмір значення не мають — використовуйте абсолютно все, що є вдома, головне — зробіть це разом, родиною.
2. Зробити фото готового виробу та записати коротеньке відеопривітання зі святом для жителів міста.
3. До 18 квітня 2020 року підписатися на сторінку відділу культури, національностей та релігій ІМР (якщо ви ще цього не зробили) та розмістити тут в ОДНОМУ дописі фото виробу та відео-привітання з хештегом #барви_Великодня_Ірпінь.

З-поміж учасників буде обрано 6 переможців: трьох визначать за найбільшою кількістю вподобань користувачів сторінки, ще трьох відбере художня рада відділу культури.

«Переможці будуть нагороджені грамотами та корисними подарунками для цікавого проведення карантину (наборами для творчості, настільними іграми, книгами тощо). Долучайтесь до конкурсу — проводьте час весело та цікаво!» — додала Євгенія Антонюк.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300